За нас

Park&Travel

Съвсем наскоро, приехме предизвикателството да направим услугата летищно паркиране по-добра от тази, която клиентите познават.
Стартирахме реализацията на тази идея в средата на месец Октомври 2019, като вече можем да се похвалим с отлични оценки получени от нашите клиенти, за добре свършената работа!
Работим усърдно, за да направим услугата още по-добра, за да отговорим напълно на вашите изисквания и да надскочим вашите очаквания.
Защо да изберете PARK&Travel ?
Ако ви е омръзнало да паркирате в калта, на неосветени и неохраняеми паркинги, в близост до Летище София, заповядайте при нас!
Разполагаме със 110 асфалтирани паркоместа, CCTV, жива охрана, ограда по периметъра с датчици за нерегламентиран достъп.
Паркингът се намира в непосредствена близост до Терминал 1, и на 2 минути с автомобил от Терминал 2 на Летище София.
Нашите служители са вежливи и усмихнати, и винаги ще са в услуга на вас и вашите спътници.
Осигуряваме безплатен трансфер до и от терминалите на Летище София, навреме за вашият полет.
Работим за вас 24/7 , без скрити такси с включен в цената трансфер до и от Терминалите на летището.
За вас разработихме платформа за Бърза и лесна резервация на нашият уебсайт parkandtravel.bg/reservation/, в само две стъпки.
Ние предлагаме нещо повече от паркиране!
Стремим се към приспособяване на нашите бизнес практики към технологията и начина, по който тя непрекъснато променя организацията на пътуванията днес.
Целим се в предоставяне на качествено обслужване на клиентите , както и най-добрите съоръжения за паркиране в района на летище София.
Екипът на PARK&Travel Sofia

Контакти

Park & Travel

Адрес:

ул. Мими Балканска 124, 1517, София

Обслужване на клиенти:

ParkandTravel.bg © 2024. All rights reserved.